Een brandportal brengt alle producten die je merk dragen bij elkaar. Hiermee ondersteun je de gebruikers binnen je organisatie optimaal. Gebruikers vinden op één plek alle informatie over je merk en de bijbehorende huisstijl bestanden. Hierdoor kunnen jouw collega’s direct aan de slag. (zie ook: online huisstijlhandboek).

Door alle merkdragers overzichtelijk te rubriceren en templates beschikbaar te stellen, stimuleer je het gebruik van je merk. In de templates regel je onder andere hoeveel vrijheid een gebruiker heeft bij het creëren van een product. ISI brandportals werken op basis van InDesign. Daardoor hoeft je collega geen grafisch ontwerper te zijn om nieuwe creaties te maken. Omdat de templates de gebruiker helpen, kan die zonder kennis van InDesign de mooiste uitingen maken. Als marketeer houd je de controle, omdat jij via de templates regelt welke vrijheden je de gebruikers geeft. Grip op je huisstijl noemen wij dat!

Stimuleer het gebruik van je merk via een inspiratie-wall

Inspirende voorbeelden kunnen worden gedeeld via een inspiratie-wall. Door ‘likes’ krijgen de meest gewaardeerde creatie een hoge prioriteit. Alle gedeelde creaties kunnen in de organisatie worden hergebruikt. Via de Indesign server technologie kan een collega de creatie personaliseren. Dit wil zeggen: “De variabele data zo aanpassen, dat de boodschap en het beeld optimaal aansluiten op de toepassing die hij of zij op dat moment nodig heeft. Hoe mooi is dat?

Op de website van ISI Publishing Innovators gaan wij steeds meer cases en toepassingen presenteren. De introductie van een inspiratie-wall werkt aanstekelijk. Door het interactieve karakter raken meer medewerkers betrokken. Omdat zij zelf aan de hand van goede voorbeelden, gemakkelijk eigen creaties kunnen maken, gaat de ontwikkeling snel. Vind je het leuk om van deze ontwikkelingen op de hoogte te blijven? Meld je dan vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief.


Grip op je huisstijl

Efficiënt templates beheren met brandportal van ISI

Efficiënt je templates beheren met een brandportal van ISI. Online altijd de nieuwste versie beschikbaar…

Meer grip op je huisstijl met brandportal van ISI

Het is een veelgehoorde uitdaging bij onze klanten: “We willen de collega’s ondersteunen bij het…

Uniforme uitstraling met ISI brandportal

Een uniforme uitstraling met een ISI Brandportal. Digitalisering, nieuwe media en reactie snelheid maken dat…
Online huisstijlhandboek

Stimuleer je huisstijl met een brandportal van ISI

Stimuleer het gebruik van je huisstijl met een brandportal van ISI. Een merk gaat leven…

Efficiënt templates beheren met brandportal van ISI

Efficiënt je templates beheren met een brandportal van ISI. Online altijd de nieuwste versie beschikbaar…

Centraal assortiment communicatiemiddelen

Een centraal assortiment communicatiemiddelen is er voor jou als communicatieadviseur én voor je collega’s. Voor…

Inspiratiewall laat jouw merk en huisstijl groeien

Raak jij geïnspireerd door voorbeelden van collega’s? Vind je het leuk om jouw ontwerpen te…