Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is screenshot_huisstijlhandboek_frames-1024x465.jpg

De ISI Brandportal biedt standaard alle faciliteiten om een huisstijl te beheren en de ontwikkeling van een merk te ondersteunen. De ISI Brandportal software is modulair opgebouwd en is beschikbaar als cloudoplossing. Of het nu gaat om het assortiment aan communicatiemiddelen of de structuur van de gebruikersorganisatie, de kracht van ISI Publishing Innovators is de flexibiliteit waarmee de standaard software op maat wordt gemaakt en ingepast wordt in de bestaande ICT architectuur. Denk hierbij aan de rechten per gebruiker, de toegang tot bepaalde communicatiemiddelen en single sign-on.

Iedere organisatie heeft van die documenten waar vaak variabele gegevens op moeten worden geplaatst, maar wel binnen de vaste kaders. Het meest sprekende voorbeeld is wel het visitekaartje. Zeker in grote organisaties kan het opmaken van visitekaartjes een tijdrovende bezigheid zijn. Door het template in je brandportal op te nemen, kan een gebruiker eenvoudig de variabele gegevens invullen. Het kaartje kan direct daarna worden besteld, zonder dat er een vormgever aan te pas komt!

Deze techniek kan niet alleen voor visitekaartjes worden gebruikt; wat denk je van flyers, offertes, posters en briefpapier? We kennen voorbeelden van het eerder genoemde visitekaartjes tot het behang voor een wereldwijd opererende organisatie. De mogelijkheden met deze templates zijn eindeloos!

Via deze website kun je tal van toepassingen van de ISI Brandportal software leren kennen. Vragen van klanten vormden de aanleiding tot een oplossing op maat voor de specifieke organisatie. Bij ieder project en voor iedere klant werkt ISI Publishing Innovators vanuit de filosofie: persoonlijk, vindingrijk en betaalbaar.

De ISI Brandportal software biedt standaard de volgende opties:

  • Centrale huisstijl en logodatabase;
  • Centrale beeldbank voor foto’s, films, illustraties en andere assets;
  • Digitaal huisstijlhandboek;
  • Centraal assortiment van beschikbare communicatiemiddelen, ontwerpsjablonen, presentaties en merchandising;
  • Geautomatiseerde DTP-opmaak en vormgeving volgens de huisstijl;
  • Inspiratiewall met voorbeelden en best practices uit de organisatie;
  • Uitgebreide mogelijkheden voor het inrichten van de gebruikersorganisatie met toegang, rechten, autorisatie- en werkprocessen;
  • Integratie van inkoop- en bestelprocessen, budgettering, betaling, verrekening, tot en met leveranciers- en contractmanagement.

Wij nodigen je uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Stel je vraag over brandmanagement en ontdek met ons of de ISI Brandportal software een oplossing kan bieden voor jouw organisatie.


Brandportal cloudoplossingen

Brandportal Basis

Ben je als organisatie toe aan meer grip op het gebruik van je huisstijll? Wil…

Brandportal Pro

Wanneer je naast de basisfunctionaliteiten ook variabele opmaak op basis van templates wilt ondersteunen, is…

Brandportal Advanced

De Brandportal Advanced van ISI is een goede keuze wanneer je optimaal wil profiteren van…