ISI ontwikkelt brandportals voor communicatie professionals. “Ik wil meer grip op mijn huisstijl” is een veelgehoorde wens in de gesprekken die wij met onze klanten voeren. Digitalisering, thuis werken en nieuwe media vragen om een nieuwe manier van werken. Een beeldbank en een brand portal ondersteunen de medewerkers bij het ontwikkelen van communicatiemiddelen en presentaties. In de eerste plaats biedt een brandportal een centrale plek voor de beschikbare logo’s, beelden, templates en het huisstijl handboek met alle instructies over de toepassing van de huisstijl. Medewerkers kunnen hiermee gemakkelijk eigen publicaties en presentaties maken, waarbij de juiste toepassing van de merken en de huisstijl is gewaarborgd. In de tweede plaats kun je brandportals voorzien van extra functionaliteiten, die veel voorkomende werkzaamheden in jouw organisatie ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan het opmaken van samengestelde publicaties, zoals offertes, brochures of magazines of het produceren van POS materialen voor de vestigingen van een franchise organisatie. 

De ISI Brandportals bieden standaard alle faciliteiten om een huisstijl te beheren en de ontwikkeling van een merk te ondersteunen. De ISI Brandportal software is modulair opgebouwd en is beschikbaar als cloudoplossing. Of het nu gaat om het assortiment aan communicatiemiddelen of de structuur van de gebruikersorganisatie, de kracht van ISI Publishing Innovators is de flexibiliteit waarmee de standaard software op maat wordt gemaakt en ingepast in de bestaande ICT architectuur. Denk hierbij aan de rechten per gebruiker, de toegang tot bepaalde communicatiemiddelen en single sign-on.Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is screenshot_huisstijlhandboek_frames-1024x465.jpg

Iedere organisatie heeft van die documenten waar variabele gegevens in moeten worden verwerkt en die zorgen voor een professionele uitstraling. Een simpel maar aansprekend voorbeeld is het visitekaartje. Zeker in grote organisaties kan het opmaken van visitekaartjes een tijdrovende bezigheid zijn. Het gebruik van logo’s, huisstijl, lettertype en functies leidt gemakkelijk tot een grote variëteit. Het aansturen van een vormgever en het controleren van proeven is al snel een tijdrovende bezigheid. Automatische opmaak templates vereenvoudigen dit proces. Een medewerker kan zelf of via het secretariaat met behulp van een template eenvoudige visitekaartjes aanmaken en bestellen. Ook bij complexe huisstijlen, verschillende vestigingen, meerdere talen en het genereren van een QR-code bieden templates uitkomst. Zonder dat er een vormgever aan te pas komt!

Deze techniek kan niet alleen voor visitekaartjes worden gebruikt; wat denk je van flyers, offertes, posters, social media banners, advertenties en briefpapier? ISI Brandportals worden inmiddels toegepast voor het aanmaken van visitekaartjes tot het bestellen van behang voor de lokale kantoren van een wereldwijd opererende organisatie. De mogelijkheden een brandportal eindeloos!

Via deze website kun je tal van toepassingen van de ISI Brandportal software leren kennen. Vragen van klanten vormden de aanleiding tot een oplossing op maat voor de specifieke organisatie. Bij ieder project en voor iedere klant werkt ISI Publishing Innovators vanuit de filosofie: persoonlijk, vindingrijk en betaalbaar.

De ISI Brandportal software biedt standaard de volgende opties:

  • Centrale huisstijl en logodatabase;
  • Centrale beeldbank voor foto’s, films, illustraties en andere assets;
  • Digitaal huisstijlhandboek;
  • Centraal assortiment van beschikbare communicatiemiddelen, ontwerpsjablonen, presentaties en merchandising;
  • Geautomatiseerde DTP-opmaak en vormgeving volgens de huisstijl;
  • Inspiratiewall met voorbeelden en best practices uit de organisatie;
  • Uitgebreide mogelijkheden voor het inrichten van de gebruikersorganisatie met toegang, rechten, autorisatie- en werkprocessen;
  • Integratie van inkoop- en bestelprocessen, budgettering, betaling, verrekening, tot en met leveranciers- en contractmanagement.

Wij nodigen je uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Stel je vraag over brandmanagement en ontdek met ons of de ISI Brandportal software een oplossing kan bieden voor jouw organisatie.


Brandportal cloudoplossingen

ISI Brandportal Basis

Ben je als organisatie toe aan meer grip op je huisstijl met een ISI Brandportal?…

ISI Brandportal Pro

ISI Brandportal Pro voor redacteuren die alleen of samen artikelen willen opmaken en vervolgens een…

ISI Brandportal Advanced

ISI Brandportal Advanced voor communicatie professionals biedt optimale ondersteuning voor organisaties met meerdere merken, vestigingen…