Een beeldbank of Digital Asset Management platform (DAM) helpt je bij het beheren en rubriceren van je beelden. Met behulp van metadata zoek je eenvoudig naar relevante beelden.

Beeldbank

Door je beeldbank toe te voegen aan je brandportal vergroot je niet alleen de relevantie van je brandportal, maar het wordt ook nog eens heel eenvoudig om koppelingen te maken tussen je templates en je beelden.

Beeldbanken helpen je ook bij het kiezen van het juiste beeld voor het specifieke doel dat je met het beeld hebt. Voor online publicatie kies je een beeld met een lagere resolutie zodat het beeld snel geladen wordt. Je beeldbank maakt van één beeld meerdere varianten waardoor je voor elk doel het juiste beeld kan downloaden, zonder dat je beelden meerdere malen in je beeldbank hoeft op te nemen.

Deel je beelden eenvoudig met een beeldbank; stuur de ontvanger een downloadlink en ook hier heb je nooit meer problemen met bestandslimieten.

Bespaar op opslagruimte door je beeldbank te koppelen aan het CMS van je website of webshop. Toon zo de beelden vanuit je beeldbank rechtstreeks op je website. Vanuit je beeldbank bepaal je eenvoudig hoe lang een beeld gebruikt mag worden. Ook handig wanneer externe partijen je beelden gebruiken! Vervang je een beeld of verbreek je de koppeling? Het wordt direct verwerkt. Zo ben je altijd up-to-date.


Beeldbankoplossingen

ISI beeldbank

De ISI Brandportal biedt standaard een beeldbank aan. Beelden en illustraties worden in verschillende bestandsformaten…

Fotoware beeldbank

Ben je op zoek naar een krachtige beeldbank oplossing voor je organisatie? Dan is Fotoware…