ISI brandportal ook voor Retail

ISI brandportals maken het leven van marketeers en communicatieadviseurs makkelijker

Alle tools om succesvol met je merk bezig te zijn in één brandportal!

De ISI Brandportal biedt je vele voordelen!

ISI Brandportal

Alle merk- en huisstijlbestanden op één centrale plek.
Ervaar het gemak van een online huisstijlhandboek van een ISI Brandportal met werkende templates.


Wings of Support Brandportal case

Ervaar het gemak van een online beeldbank.

“We hebben nu de mogelijkheid om met meerdere gebruikers tegelijk samen te werken. Van overal ter wereld worden beelden in het systeem geüpload. Een andere groep gebruikers controleert de beelden, keurt de beelden goed en bepaald in welk album ze geplaatst worden. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om workflows in te richten om beelden goed te keuren, te weigeren, of te verwijderen.”

Bram Snel bestuurslid. Communicatie van Wings of Support


Randstad voorziet wereldwijd al haar vestigingen van een nieuwe huisstijl met de ISI Brandportal

Ieder behang is maatwerk,
en geen muur hetzelfde.

“Door het opmaken, bestellen en produceren van het behang te automatiseren hebben we een grote stap gezet in het efficiënt doorvoeren van onze nieuwe merkstijl. Ieder behang is maatwerk, en geen muur hetzelfde. De oplossing die ISI heeft geboden speelt een belangrijke rol in de snelheid van de uitrol van onze merkstijl.”

Joost Schriever, Global Director Marketing bij Randstad


Transdev_Brandportal

We hebben met het bestelportaal een forse besparing gerealiseerd.

“Door de ingebruikname van het bestelportaal hebben we onze doelstellingen zeker bereikt. We zijn nu veel beter in staat in te spelen op actuele ontwikkelingen en hebben een forse besparing gerealiseerd. De flexibiliteit van ISI gedurende het ontwikkelproces en de door hen aangedragen oplossingen hebben wij als zeer prettig ervaren.

Michiel Houthuijzen manager bedrijfsbureau ConnexxionBen je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een ISI Brandportal?

Onze quick scan brandmanagement geeft je snel inzicht in de mogelijkheden en de waarde van een brandportal voor jouw organisatie. Beantwoord online 10 vragen en maken aan de hand daarvan een eerste analyse van de oplossingen, waarde en verwachte besparingen van een brandportal in de specifieke situatie die jij ons voorlegt.