ISI Brandportal Pro

ISI Brandportal Pro voor brochures en magazines is voor redacteuren die samen aan artikelen werken en zo een complete uitgave samenstellen. Omdat de redactie wordt ondersteunt met gestandaardiseerde opmaak templates, kan iedere auteur zijn pagina’s zelf opmaken. Daardoor zie je direct wat je doet. Bijvoorbeeld of de tekst mooi in de opmaak loopt of hoe het artikel er in het geheel van de publicatie uitkomt. Doordat je via een ISI Brandportal Pro volledig digitaal samen aan een publicatie kunt werken, kun je met elkaar tijd winnen, Je kunt afspreken wie de foto’s plaats zodra deze voor een artikel beschikbaar zijn.

Ook als eindredacteur kun je online meelezen, advies geven en de laatste puntjes op de i zetten. Een ISI Brandportal Pro bevordert de snelheid en het gemak van de samenwerking. Doordat de vormgeving automatisch via opmaak templates loopt, bespaart de organisatie kosten met een brandportal. Als de redactie klaar is, is de brochure of het magazine klaar voor publicatie. Zonder tijdverlies wordt een digitale publicatie gemaakt en/of een drukbestand aangeleverd aan de drukkerij.

Maakt jouw organisatie regelmatig gebruik van samengestelde communicatiemiddelen, zoals productbrochures, magazines, nieuwsbrieven of uitgebreide offertes? Ben je op zoek naar standaardisatie van de huisstijl of kostenbesparing bij het samenstellen van deze documenten? Dan beidt de ISI Brandportal Pro de mogelijkheid om communicatiemiddelen zelf samen te stellen. Doordat de gebruiker met behulp van templates werkt, kan hij zonder kennis van InDesign vlot pagina’s en artikelen aanmaken. Binnen de huisstijl kunnen stijlelementen beschikbaar gesteld worden en via de beeldbank kunnen foto’s worden ingevoegd. Omdat de beeldbank daarin voorziet, ben je steeds op de hoogte van de kwaliteit van de beeld. Met de opgemaakte pagina’s en artikelen stel je gemakkelijk een complete brochure of rapport samen.

ISI Brandportal Pro voor brochures en magazines is voor redacteuren die samen aan artikelen werken en zo een complete uitgave samenstellen

ISI Brandportal Pro biedt de uitgebreide mogelijkheden van de ISI Brandportal Basis en vult deze aan met hulpmiddelen om samengestelde publicaties te maken. De gebruiker maakt via het portal gebruik van beschikbare templates voor pagina’s of artikelen en een beeldbank. Via de cloud kan de redacteur werken waar en wanneer hij dat wil. De opmaak via templates bespaart tijd, geld en zorgt voor grip op de huisstijl. Samengestelde publicaties voldoen daardoor aan de professionele uitstraling en de beleving die jouw organisatie nastreeft.

De Brandportal Pro van ISI een goede middenklasser in de standaard oplossingen van ISI Publishing Innovators. Publishing Innovatie is waar het de oprichters van ISI om te beginnen om te doen is geweest. Met een ISI Brandportal Pro profiteer je direct van de volgende features.

Alle mogelijkheden van ISI Brandportal Basis

Extra functionaliteiten van de ISI Brandportal Pro

  • Eenvoudig werken met meerpagina templates
  • En opmaken van samengestelde publicaties
  • Barcode ondersteuning
  • 3D mogelijkheden (optioneel)

Wanneer je als organisatie op zoek bent naar meer houvast bij het beheren van je merk en je content, maak je met de pro versie van de ISI Brandportal een goede keuze.

Wil je meer weten over de ISI Brandportal Pro? Klik hier…

Wil je meer weten over onze brandportal cloudoplossingen? Klik hier...
Brandportal cloudoplossingen
Brandportal cloudoplossingen, Cases Brandportals, Nieuws

Nieuwe merkstijl voor Randstad

Tjeerd Houtman Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe merkstijl voor Randstad
Achtergrond De arbeidsmarkt is constant in beweging. Techniek krijgt een steeds belangrijkere rol. Nieuwe banen…
Brandportal cloudoplossingen

ISI Brandportal Basis

Tjeerd Houtman Reacties uitgeschakeld voor ISI Brandportal Basis
Ben je als organisatie toe aan meer grip op je huisstijl met een ISI Brandportal?…
Brandportal cloudoplossingen

ISI Brandportal Advanced

Tjeerd Houtman Reacties uitgeschakeld voor ISI Brandportal Advanced
ISI Brandportal Advanced voor communicatie professionals biedt optimale ondersteuning voor organisaties met meerdere merken, vestigingen…