Advies en begeleiding bij invoer en uitrol

Je processen efficiënter maken, dat is voor ons de voornaamste uitdaging. Alle tools die we daarvoor tot onze beschikking hebben, zetten we ook graag in voor jouw organisatie.

Tijdens een consult op locatie kijken we graag samen met jou naar de processen in je organisatie. Na het consult maken we een adviesrapport waarin we verbeteringen opnemen die kunnen worden doorgevoerd. Hierin maken we onderscheid tussen korte- en langetermijnverbeteringen.

Tijdens een vervolggesprek nemen we de bevindingen door en komen we tot een actieplan. Dit actieplan leidt tot een offerte voor de gekozen oplossing. Zo kan je het rendement op je investering goed beoordelen. Ben je akkoord, daplannen we de werkzaamheden in en starten we het implementatietraject.

Na de implementatie komt uiteraard de oplevering. Voor ons betekent dit dat je nu zelfstandig met de geïmplementeerde oplossingen aan de slag kan gaan.

Daarom trainen wij onze opdrachtgevers altijd in het werken met de geleverde software. De ene klant wil alles weten van de oplossingen die zijn geïmplementeerd, terwijl een andere klant juist graag gebruik wil maken van onze ondersteuning. De training bij oplevering is altijd maatwerk en wordt in overleg samengesteld.

We gaan altijd samen op zoek naar de juiste balans tussen autonoom kunnen werken en kennis inhuren. Jouw wens als klant is hierin leidend.

Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Neem vrijblijvend  Wil je meer weten over ons advies en begeleiding? Klik hier... met ons op en we maken een plan gebaseerd op jouw situatie.

Wil je contact met ons opnemen? Klik hier...
Advies en begeleiding
Advies en begeleiding

Advies en begeleiding bij invoer en uitrol

ISI Publishing Inovators Reacties uitgeschakeld voor Advies en begeleiding bij invoer en uitrol
Je processen efficiënter maken, dat is voor ons de voornaamste uitdaging. Alle tools die we daarvoor tot onze beschikking hebben, zetten we ook graag in voor jouw organisatie. Tijdens een…