Scroll Top

Neem voor meer informatie of een demo contact op met:

+31 (0)88 177 7777

Automatische bestandscontrole met Controlboxx

In het huidige productieproces is efficiëntie zeer belangrijk. De marges op drukwerk staan onder druk en het is dus belangrijk om efficiënt en kosteneffectief te produceren.

Automatische bestandscontrole is een van de zaken die je als grafisch productiebedrijf helpt efficiënter te werken. De klant kan er enerzijds op vertrouwen dat er een basiscontrole wordt uitgevoerd op reproduceerbaarheid van de aangeleverde bestanden. Anderzijds kan je als producent je bestelproces zo inrichten dat alle bestanden die via Controlboxx worden aangeleverd niet meer langs een ordermanager hoeven. Dat scheelt veel tijd die je kan besteden aan de orders waar je meer toegevoegde waarde kan bieden.

Controlboxx controleert op:

Zijn fonts ingesloten   Hoogte/breedte afloop (bleed)   Resolutie
Aantal PMS-kleuren   Hoogte/breedte document   Bevat een document RGB-kleuren
Bevat een document PMS-kleuren   Aantal pagina’s   Is een document full-color

Bij ISI vinden we het belangrijk dat er zo min mogelijk drempels worden opgeworpen, Een van de sterke punten van Controlboxx is dan ook het grote aantal bestandstypen dat wordt ondersteund.

Denk aan:

tif   jpeg   ai
jpg   eps   PDF
png   PSD   etc

Naast een uitgebreide bestandscontrole beschikt Controlboxx ook over een Editor waarmee eenvoudige opmaak op basis van een masker mogelijk is.

Je kan ervoor kiezen om een vooraf opgemaakte afbeelding te uploaden of je kan in de Designer zelf aan de slag met tekst en beeld. Het resultaat van je inspanningen zie je direct op het scherm.

Door het werken met maskers zie je ook direct welk deel van je beeld buiten het canvas valt en je kan, indien nodig, aanpassingen doen om zo te komen tot het optimale resultaat!

Voor bestanden met meer dan 8 pagina’s kent Controlboxx de Repro-modus. In deze stand controleert Controlboxx of alle pagina’s de juiste kwaliteit hebben. Ook worden ze geteld, zodat je op basis van de metingen van Controlboxx de prijs kan afstemmen op het aantal aangeleverde pagina’s in zwart wit en full color. De klant ziet thumbnails van alle pagina’s en krijgt feedback over de aangeleverde pagina’s. Zijn er geen fouten geconstateerd? Dan kan het product worden besteld.

Door Controlboxx toe te voegen aan je online bestelproces, vergroot je de kwaliteit van de aangeleverde bestanden en daarmee het aantal orders waar je ordermanager niet meer naar hoeft te kijken. Veel van onze klanten sturen de via Controlboxx aangeleverde bestanden rechtstreeks de productieworkflow in.

Controlboxx is natuurlijk naadloos te integreren met zowel de ISI webshops als andere webshops zoals Magento.

Wil je weten of Controlboxx ook voor jou organisatie toegevoegde waarde biedt? Neem contact op. We infomeren je graag!