Automatische bestandscontrole in je workflow

Automatische bestandscontrole is een van de zaken die je als grafisch productiebedrijf helpt efficiënter te werken. De klant kan er enerzijds op vertrouwen dat er een basiscontrole wordt uitgevoerd op reproduceerbaarheid van de aangeleverde bestanden.

 Als producent kan je anderzijds je bestelproces zo inrichten dat zo veel mogelijk aangeleverde bestanden automatisch worden gecontroleerd. Het voordeel hiervan is dat deze bestanden niet meer langs een ordermanager hoeven. Dat scheelt veel tijd die je kan besteden aan de orders waar je meer toegevoegde waarde kan bieden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Automatische bestandscontrole is goed te implementeren in je workflow. Hiermee bouw je een extra check in voor je webshoporders voordat ze in productie gaan. Ook voor de orders die niet via je webshop binnenkomen, kan je met bestandscontrole in je workflow toch een automatisch proces inrichten.

Door te zoeken naar een goede balans tussen het automatiseren van standaard opdrachten en handwerk aan opdrachten die niet standaard zijn, weet je zeker dat je ordermanager op de juiste plek toegevoegde waarde biedt.

In je workflow kan je automatisch controleren op:

Hoogte/breedte document Hoogte/breedte afloop (bleed) Resolutie
Aantal pagina’s Aantal PMS-kleuren Zijn fonts ingesloten
Bevat een document RGB-kleuren Bevat een document PMS-kleuren Is een document full-color

Bij ISI vinden we het belangrijk dat er zo min mogelijk drempels worden opgeworpen, Net als bij Controlboxx kan je ook in je workflow veel verschillende bestandstypen controleren.

Denk aan:

tif jpeg ai
jpg eps PDF
png PSD etc

Wil je weten of automatische bestandscontrole ook voor jou organisatie toegevoegde waarde biedt? Neem contact op. We infomeren je graag!


Bestandscontrole

Bekijk de video van onze campus: Controlboxx 2022

Reacties uitgeschakeld voor Bekijk de video van onze campus: Controlboxx 2022
Op vrijdag 29 oktober vond onze online campus plaats waarin we de nieuwe ontwikkelingen in Controlboxx hebben besproken. Controlboxx is een volwaardige prepress applicatie voor: Drukkerijen/Printbedrijven Signbedrijven Verpakkingsproducenten De volgende…

HappyPrinting en ISI publishing innovators tekenen overeenkomst voor Controlboxx

Reacties uitgeschakeld voor HappyPrinting en ISI publishing innovators tekenen overeenkomst voor Controlboxx
HappyPrinting, de wereldwijde online printing franchise keten, heeft een overeenkomst getekend met ISI publishing innovators voor de implementatie van ISI’s online prepress applicatie Controlboxx voor alle HappyPrinting franchise partners wereldwijd.…

Automatische bestandscontrole in je workflow

Reacties uitgeschakeld voor Automatische bestandscontrole in je workflow
                          Automatische bestandscontrole is goed te implementeren in je workflow. Hiermee bouw je een extra check in voor…

Automatische bestandscontrole met Controlboxx

Reacties uitgeschakeld voor Automatische bestandscontrole met Controlboxx
In het huidige productieproces is efficiëntie zeer belangrijk. De marges op drukwerk staan onder druk en het is dus belangrijk om efficiënt en kosteneffectief te produceren. Automatische bestandscontrole is een…