ISI-web-to-print

Het automatiseren van het bestel- en aanleverproces gekoppeld aan de productie noemen we vaak de web-to-print workflow. De voordelen van een geautomatiseerde web-to-print workflow zijn groot voor grafische dienstverleners. Het bestelde sign of drukwerk wordt samen met de aangeleverde bestanden gecontroleerd de productie ingestuurd. De orders worden automatisch aangemaakt in het ERP pakket en bestellers hebben in het bestelproces bevestiging gekregen dat de aangeleverde bestanden goed zijn voor reproductie.

Een goed verkende web-to-print workflow helpt organisaties bij het volledig geautomatiseerd produceren van orders die via een webshop worden besteld. De ordermanager hoeft alleen nog maar te kijken naar de uitzonderingen en houd zodoende tijd over voor die orders waar een ordermanager ook daadwerkelijk toegevoegde waarde biedt.

ISI biedt oplossingen voor:

  • Orderportaal/Webshop
  • Bestandscontrole
  • Impositie
  • Kleurbeheersing
  • Workflowmanagement.

Benieuwd naar de web-to-print mogelijkheden voor jouw organisatie? We onderzoeken graag samen waar de kansen liggen.

 

CONTACT OPNEMEN


Web to Print

Nieuwe webshop Drukkerij De Groot live

Afgelopen weekend is de nieuwe webshop Grootsgedrukt.nl van drukkerij De Groot in Goudriaan live gegaan.Deze ISI webshop is door het webshop team van De Groot in…