ISI beeldbank

De ISI Brandportal biedt standaard een beeldbank aan. Beelden en illustraties worden in verschillende bestandsformaten en kwaliteiten opgeslagen. Omdat je slechts één versie van een beeld opslaat is het beheer laagdrempelig. Ook bespaar je op je opslag capaciteit. Alle bestanden worden voorzien van zoekwoorden en metadata. Gebruikers kunnen hierdoor eenvoudig beelden zoeken. Beelden komen alleen naar boven op de zoekwoorden die je als beheerder zelf kan bepalen. Door middel van rechten bepaal je wat gebruikers wel en niet mogen in de ISI Beeldbank.

Sla je beelden eenvoudig en overzichtelijk op in de ISI beeldbank.Hierdoor hebben je collega’s en andere belanghebbenden altijd en overal toegang tot de beelden.

Plaats beelden in een album om de beelden te ordenen en laat gebruikers zoeken in een album of in het hele archief.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van deze beeldbank in jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en we maken met jou een analyse van het huidige gebruik van beelden en hoe dit mogelijk efficiënter en eventueel beter kan.

Klik hier voor meer informatie
Beeldbankoplossingen

Fotoware beeldbank

Ben je op zoek naar een krachtige beeldbank oplossing voor je organisatie? Dan is Fotoware…