Inspiratiewall met actuele voorbeelden en best practices

inspiratiewall

Een ISI Brandportal biedt gebruikers de mogelijkheid voorbeelden te delen. Voorbeelden van communicatiemiddelen en toepassingen van de huisstijl inspireren anderen in de organisatie als zij nadenken over de communicatie over een product, dienst, activiteit of evenement. Doordat medewerkers gemakkelijk toegang hebben tot de voorbeelden die in de organisatie – waar ook ter wereld – worden gemaakt, wordt ook voorkomen dat het wiel steeds opnieuw wordt uitgevonden. Goede en passende voorbeelden kunnen worden gevolgd en via het opmaaksjabloon worden gepersonaliseerd. Door de rechtenstructuur van jouw organisatie zorg je dat collega’s dát zien waar ze wat aan hebben en blij van worden. Doordat de inspiratiewall steeds wordt geüpdatet met nieuwe voorbeelden en toepassingen, ondersteunt de ISI Brandportal het gebruik van de huisstijl op verschillende manieren.

Kijk eens naar deze case van Randstad, waar een ISI Brandportal wordt gebruikt voor het implementeren van een nieuwe huisstijl voor alle kantoren wereldwijd. De inspiratiewall laat zien wat er met de nieuwe identiteit mogelijk is en welke kantoren er al een nieuwe inrichting en uitstraling hebben gekregen.

Iets voor jouw organisatie? Neem contact met ons op en we komen graag vrijblijvend met je in gesprek.


Online huisstijlhandboek

Centraal assortiment van communicatiemiddelen

Hoe fijn is het als medewerkers gemakkelijk inzicht hebben in merchandising, presentatie- en communicatiemiddelen van…

Stimuleer het gebruik van je huisstijl met de brandportals van ISI

Vaak zien wij dat de verschillende huisstijldocumenten en items versnipperd worden beheerd in een organisatie.…

Efficiënt je templates beheren met de brandportals van ISI

Het grote voordeel van een brandportal is dat alle huisstijlmiddelen centraal kunnen worden beheerd en…