blokkenmotief
Doelgroepen 
Nieuws 

ISI presenteerd geheel vernieuwde Webshop 3.0 op grafische vakbeurs 14-16 maart.

14 tot en met 16 maart vind de tweejaarlijkse grafische vakbeurs plaats. ISI zal net als voorgaande edities aanwezig zijn met een stand.

Op onze stand (B-111) presenteren wij onder andere onze geheel vernieuwde webshop 3.0. We nemen u aan de hand van een aantal scenario’s mee in de mogelijkheden van onze web-to-print oplossingen. Ook op het gebied van Alwan kleur beheersing en Enfocus workflow automatisering  praten we u weer helemaal bij!.

 Bent u benieuwd hoe de oplossingen van ISI u kunnen helpen? wij demonstreren het u graag op onze stand! Mocht u nu al meer willen weten dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

 

Bezoek onze stand

lees meer »

Vakdag Print & Sign groot succes!

Afgelopen woensdag 8 februari vond de jaarlijkse vakdag Print & Sign plaats. Voor ISI een mooie gelegenheid om bekenden te spreken en nieuwe contacten te leggen.

Dit jaar was ISI voor het eerst met een stand aanwezig, samen met partner Enfocus hebben we die dag bestaande en nieuwe relaties kunnen laten zien op welke wijze wij de gehele web-to-print keten efficienter kunnen inrichten met als doel een verhoging van de effectiviteit en een verlaging van het aantal fouten.

Mocht u ons gemist hebben op de vakdag, dan zien we u natuurlijk graag op de grafische vakbeurs 14-16 maart!  Kunt u zolang niet wachten? dan kunt u ook altijd even contact opnemen voor een afspraak.

logo_Vakdag

lees meer »

Partners 
Microsoft
Adobe
Fotoware
Enfocus
Metrix
Alwan Color Expertise